Om KløVERHAVEN

GRØNNE ÅNDEHULLER OG MODERNE BOLIGER

På den gamle cirkusplads på Kløvervej i Kolding toner Kløverhaven frem: Fire boligtårne på henholdsvis syv og 12 etager, omkranset af park af grønne åndehuller med stier, forskellige fælles- og opholdsområder samt legezoner til store og små.

Bygningerne er udført i en lys tegl med grønne altaner, vinduesrammer og murkrone, der får bygningerne til at stå skarpe i det omkringliggende landskab.

Hver etage rummer fire lejligheder med egen altan eller terrasse – og byder på udsigt over naturskønne områder, fjorden eller byen.

Boligerne henvender sig til familier, par, singler og seniorer, der ønsker at bo nemt og bekvemt, i et roligt kvarter med få hundrede meter til marinaen. Med cirka to kilometer til Kolding centrum, er du samtidig tæt på byens puls, indkøb, børneinstitutioner og skoler. 

Boligernes indretning er funktionel, enkel og udført i nordisk stil med kvalitetsmaterialer og godt lysindfald fra de store vinduespartier.

 

FAKTA OM BOLIGERNE

Kløverhaven består af 152 moderne lejeboliger. Ejendommens lejligheder byder på fire forskellige boligtyper, som fordeler sig på to-fire værelser. Alle med egen altan eller terrasse.

Lejlighederne spænder fra 59 m2 til 103 m2, alle med gode planløsninger, kvalitetsmaterialer og smukt lysindfald.

Med en lejebolig i Kløverhaven får du:

  • Gode planløsninger med masser af skabsplads og lyse rum med store vinduer
  • Funktionelt køkken-alrum i forbindelse med stue
  • Hvidt, grebsfrit køkken fra Svane i lækker kvalitet med Grohe-amatur
  • Alt i hårde hvidevarer fra Siemens
  • Flotte vinyl plankegulve i egetræs look
  • Elevator i alle opgange
  • Oplyst indgangsparti med dørtelefon
  • Adgang til parkering samt elladestationer

Der kan ansøges om ét mindre husdyr pr. lejemål – læs mere her om retningslinjer for husdyr.

IMØDEKOMMENDE ARKITEKTUR I DANSK TRADITION

Tegnestuen Mejeriet har tegnet og udviklet Kløverhaven. Arkitekturen finder inspiration i en traditionel dansk byggestil med murede facader i varme farver. 

Mejeriet har tradition for at skabe byggeri med vægt på nytænkning, liv, trivsel og bæredygtighed – hvor mennesket er i centrum. Form, funktion og æstetik hænger sammen og skaber helhed, både i ude- og indemiljø. Det gør sig også gældende for Kløverhaven:

Projektet består af fire høje bygninger placeret i en dans med hinanden, højt placeret i et parklignende areal midt på Kløvervej i den sydøstlige del af Kolding.

I den ene retning fjorden og det åbne land, i den anden den tætte by. Vest på grunden to bygninger på 12 etager, mod øst to på syv etager. I alt 152 lejligheder, hvor hver etage rummer fire lejligheder med egen altan og et flertal af lejlighederne vil have en enestående udsigt over fjorden eller byen.

Facaderne er udført i en lys tegl med grønne altaner, vinduesrammer og murkroner – et enkelt materialevalg der får bygningerne til at stå skarpe i det omkringliggende landskab.

Små nuanceforskelle i ejendommene giver hver enkelt bygning sit eget udtryk og unikke identitet, samtidig med at de bindes sammen som ét sammenhængende område. Tårnene står forskudt af hinanden og skaber en åben, grøn forbindelse til områdets øvrige boligejendomme – og byen i sin helhed.

UDLEJNING HOS HEIMSTADEN

Email: [email protected]
Telefon: +45 33 75 10 10

Mandag – fredag: kl. 9:00-14:00

Du kan også booke en fremvisning i formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her, men i forbindelse med eller efter en fremvisning.

få EN FREMVISNING

– Og modtag nyheder om Kløverhaven, åbent hus mm.

Se også...

Var lejeboligerne i Kløverhaven ikke helt det, du søgte – eller er du bare nysgerrig efter at se mere? Heimstaden tilbyder lejeboliger i hele landet til både små og store familier, singler og studerende. Du kan se ledige lejemål på vores hjemmeside.

Kløverhaven er en del af Heimstaden. Vi opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk